Myšlení Jana Patočky očima dnešní fenomenologie - Michaela Belejkaničová (Slovo, 2013)
Myšlení Jana Patočky očima dnešní fenomenologie. Edited by IVAN CHVATÍK. Pp. 558. Prague: Oikoymenh. 2009. CZK 349. Hardback. ISBN: 9788070073117. Click here to read the review.