Člověk a stroj v české kultuře 19. století. - Felix Jeschke (Slovo, 2013)
Jeschke, FK; (2013) Book review: Člověk a stroj v české kultuře 19. století. Edited by TAIÁNA PETRASOVÁ and PAVLA MACHALÍKOVÁ. English summaries by KATEŘINA MILLEROVÁ. Pp. 342. Prague: Academia. 2013. CZK 385. Paperback. ISBN: 9788020022325. Click here to read the review.